Vælg en side

Kursusbetingelser
 

Firma information

dubbingkurser.dk udbydes af:

Audio Resort ApS
Nyhavn 43A
1051 København K
Tlf: 2980 11 19
CVR: 32666280

Kurserne foregår på ovenstående adresse.

 
Reservation

Reservering af en plads på vores dubbingkurser sker på dubbingkurser.dk. Din plads på det tilmeldte hold er ikke bekræftet, før vi sender dig en bekræftelses-email. Vi opretter og bekræfter et givent kursus, når vi har minimum 3 tilmeldte kursister.

 
Betaling

Når du har modtaget en bekræftelses-email bedes du overføre DKK1.150,- til vores bank-konto. Det restende beløb betales kontant ved kursets start.

 
Fortrydelsesret

Du kan fortryde reservationen af en plads på vores dubbingkursus i indtil til 3 uger før kursets afholdelse ved at sende en email til tilmelding@dubbingkursus.dk.

 
Afbud

Bliver du forhindret i at deltage på grund af sygdom eller lignende, kan du flytte din plads over på et andet skemalagt kursus en (1) gang uden at tabe forudbetalt kursusgebyr betinget af at du giver os besked inden det oprindelige kursus’ start. Ved efterfølgende afbud tabes det forudbetalte kursusgebyr.

Udebliver du uden at give os besked før kursusstart, går forudbetalt kursusgebyr tabt.

 
Aflysning

Vi forbeholder os retten til at aflyse et kursus på grund af sygdom eller lignende. I tilfælde af aflysning sender vi dig en email hurtigst muligt. Er det ikke muligt for dig at deltage på et af de andre skemalagte kurser, tilbagefører vi eventuelle forudbetalte beløb hurtigst muligt.

 
Opdateringer

Vi forbeholder os retten til at opdatere vores kursusbetingelser uden yderligere varsel.
Denne nuværende version blev sidst opdateret den 27. juni 2016.