Kursusbetingelser

Firma information

dubbingkurser.dk udbydes af:

Audio Resort ApS
Nyhavn 43A
1051 København K
Tlf: 2980 11 19
CVR: 32666280

Kurserne foregår på ovenstående adresse.

Reservation

Reservering af en plads på vores dubbingkurser sker på dubbingkurser.dk. Din plads på det tilmeldte hold er ikke bekræftet, før vi sender dig en bekræftelses-email. Vi opretter og bekræfter et givent kursus, når vi har minimum 3 tilmeldte kursister.

Betaling

Når du har modtaget en bekræftelses-email bedes du overføre DKK 2.200,- til vores bank-konto.

Fortrydelsesret

Du kan fortryde reservationen af en plads på vores dubbingkursus i indtil til 6 uger før kursets afholdelse ved at sende en email til tilmelding@dubbingkursus.dk.
Bemærk: 1000 kr. af den indbetalte kursusbetaling fungerer som kursus-tilmeldingsgebyr og er ikke refunderbart ved fortrydelse mindre end 6 uger før kursets afholdelse – uanset grund hertil.

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage på grund af sygdom eller lignende akut opstået force majeure situationer, kan du flytte din plads over på et andet skemalagt kursus en (1) gang uden at tabe forudbetalt kursus-tilmeldingsgebyret, dog betinget af at du giver os besked én time inden det oprindelige kursus’ start. Ved efterfølgende afbud tabes det forudbetalte kursusgebyr.

Udebliver du uden at give os besked én time før kursusstart, går forudbetalt kursus-tilmeldingsgebyr tabt.

Aflysning

Vi forbeholder os retten til at aflyse et kursus på grund af sygdom eller lignende force majeure situationer. I tilfælde af aflysning sender vi dig en email hurtigst muligt. Er det ikke muligt for dig at deltage på et af de andre skemalagte kurser, tilbagefører vi eventuelle forudbetalte beløb hurtigst muligt.

Opdateringer

Vi forbeholder os retten til at opdatere vores kursusbetingelser uden yderligere varsel.
Denne nuværende version blev sidst opdateret den 21. september 2022.